Päeva arhiiv: 16. veebr. 2006

puhtast rõõmust?

Kaja osaleb ühes linikimis-ettevõtmises mis paneb mind kah linkima, aga hoopis teise kohta: Skype and Vonage: thank you, and goodnight. Mitte et ma kõiki Orlowski analüüse väga tõsiselt võtaksin. Aga mind igastahes huvitaks selles valguses kuulda mida EMT meile UMAst oleks nõus rääkima, kui me nende peale lingiksime? Jaüleüldse, mis sellest Inteli asjast arvata?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum | Kommenteerimine suletud

someone to review your ads

Priit sai teada, miks ei õnnestu Google AdWords abil eestikeelset reklaami osta — nimelt pole neil tööl kedagi, kes eesti keelt mõikaks, mistõttu ei saa nad ka tellitud reklaame läbi lugeda ja avaldamiskõlbulikuks kuulutada… Mis tõi mulle meelde teise teema, ehk et kas mina kui Eesti krediitkaardiga kodanik saan PayPal’iga raha vastu võtta. Ilmneb, et […]

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum | Kommenteerimine suletud

kadestage kah veidi

Ma pole vist eladeski kaas-tehnokratt Sarviku ajaveebile linkind — sest töise inimesena ta sinna eriti midagi ei kirjuta (mis on kurb, võiks vähemalt paber-meediale saadetavad kolumnid üles riputada, siis me saaks neid saates ette lugeda ja olekski nagu Sarvik kah jälle meiega). Aga nüüd on ta Kurumba-saarel kalu vaatamas, kadedaks teeb krt :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum | Kommenteerimine suletud